1985-ben születtem Budapesten és ahhoz képest, hogy már hét éves koromban megválasztottam a hivatásomat viszonylag későn fedeztem fel a szájharmonikát. Amikor elhatároztam, hogy elkezdek harmonikázni nem kaptam különösebb inspirációt harmonikásoktól, mert nem ismertem egyet sem, csak gondoltam zenélek valamit.

1996-ben szüleim vittek el egy találkozóra Szabó Tamással az Astoria szálló kávézójában. (Az elérhetőségét Szalay Hubától az akkori Paid Holiday harmonikásától szereztem meg egy bulijukon, de ő erre már biztos nem emlékszik, mert azóta nem találkoztunk).

1996-2001-ig Szabó Tamás, amit csak tudott megtanított a hangszerkezelésről és számos zenei műfajjal megismertetett. Nála ismerkedtem a blues különféle változataival, a jazzel, a zydecoval és a cajun zenével. Előfordult, hogy elfelejtettem hangszert vinni az órára. De az is megtörtént, hogy a Tamás felejtett el megjelenni. Biztos nem volt különösebb érzékem a játékhoz, de talán azért foglalkozott velem, mert látott bennem némi lelkesedést, amit sok tanítványából hiányolt. Azt hiszem bírt engem, nekem nem is emelte soha az óradíjat.

2000-ben kezdtem először fiatal zenészeket keresni, eleinte duóban játszottunk a várban. Egyetlen számot tudtunk, egy Shadows számot. Később a gimis éveim során alakult meg (mondhatni vezetésemmel, bár annak pocsék vagyok) a Blues 'n' trógers formáció, ami három évig működött és elég sok felállást megélt. Akkoriban kezdett el érdekelni a blues 50-es 60-as évekbeli korszaka, ezért ez meghatározta a banda arculatát. Chicago és Texas bluest akartam játszani, de az egész olyan brittbluesosra sikerült, amit kevéssé bírok. A műsorunk a három év alatt azt kell mondjam egyre csak rosszabb lett, de ennek ellenére tényleg élmény volt együtt játszani a zenekarral.

2001-ben hoztak össze Long Tall Sonnyval (akkor még Little Sonny), akivel duóban a legeredetibb Rythm and Blues-t játszottuk az országban. Vele kezdtem el bulikat csinálni, sok helyen felléptünk az országban, és igen jól megszólaltunk. Volt minden: fesztivál, kocsma, rádió, sőt még külföldre is eljutottunk, a zentai Mojo Clubba. Kierősített harmonika és torzított akusztikus gitár volt a felállás.

2002-ben két tehetséges fehérvári hepcat-tel bővült a csapat és megalakult a Wild Cows formáció. Buddy Benkey (bögő) és Vince Hubert (western gitár) bár már srác koruk óta rock and roll-t hallgattak és játszottak, kaphatóak voltak a bluesra is, amiben nagy szerencsénk volt. Lehetetlen volt és lehetetlen ma is két ilyen arcot találni. Első fellépésünk a 2003-as Sziget Fesztiválon esett meg, egyben ez volt az első, hogy együtt játszottunk. A Szigetre többet nem hívtak minket. Sem engem. A Wild Cows blues körökben kevéssé volt ismert, inkább rockabilly rendezvényeken szerepeltünk, mondhatom sikerrel. Érdekes módon blues összejöveteleken soha nem léptünk fel. Talán azzal magyarázható, hogy volt némi rockabilly beütés a hangzásban pár szám erejéig. A Wild Cows volt az a banda amelyikkel a legdisznóbb bulikat játszottam. Játszottunk sok klubban, meg mindenféle alkalmi gyárpartykon, a Művészetek Völgyében, a Veszprémi Utcazene Fesztiválon és a Wild Cat Night-on is.

2003-ban elkezdtem a geológia szakot, mert hét éves koromban kitaláltam, hogy paleontológus (őslénykutató) leszek. Most az ELTE Őslénytani Tanszék hallgatójaként végzek őslénytani kutatásokat egy szervezett team-ben.

2005-ben részemről befejeztem a Wild Cows-t és elkezdtem két saját produkción törni a fejemet, amit kénytelen leszek magam megcsinálni, bár mint említettem a zenekar vezetéshez vajmi kevés a tehetségem.

2007-ben megalapítottam a mocsári blues zenével jelentkező Magic Mosquitoz alternatív zenekart.

2008-ban napvilágot látott rég elkallódott felvételünk Sonny-val és a Wild Cows-al.

Diszkográfia:
• Long Tall Sonny: Wild Cow Moan (2002, magán kiadás)
• Long Tall Sonny & his Wild Cows (2008)

Büszkeségeim, nagy nevek vagy zenekarok akiknél vendégeskedtem, együtt játszottam: Ajtay Attila, Blues Fools, Bessenyei Csaba, Fekete Jenő, Gál Csaba Boogie, Hank Kern (Bill Haley-vel bőgőzött Németországban), Honky Tonk Train, Jovan Ilic (Raw Hide, Yu), Mezőfi István, Mystery Gang, Oláh Andor, Rockin Rockcats, Spo-Dee-O-Dee, Szűcs Gábor.

Kedvenc koncertjeim amiket láttam: Bill Haley's Comets, Blues Brothers, Duke Robbilard,. Johnny Ferreira.

Kedvenc harmonikásaim: Walter 'Shakey' Horton, Jerry McCain, George 'Harmonica' Smith.